Krane Galleri og Rammeverksted

Vi har latt oss in(spire)re til en mini utstilling i vårens tegn. Vi har valgt ut to av våre kunstnere til dette. Gro Mukta Holter har sendt oss helt ferske etsninger og pasteller.
Trine Lindheim har skapt vakre sommerfuglobjekter i tre, metall og acryl.
Sommerfuglen er fremtredende hos begge kunstnerne. Gjennom ulike tider har den blitt brukt som metafor for åndelig utvikling, forvandling og gjenfødsel.
Du finner mere info om kunstnerne på www.kranegalleri.no
Velkommen! Vi selger også gavekort!

Krane Galleri og Rammeverksted AS er byens tradisjonsrike galleri – og har holdt til i de samme lokaler i Strandgata siden 1908. Vårt fokus er kunst, innramming og kunsthåndverk.

Vi selger kunst på vegne av over 70 kunstnere og har jevnlige separatutstillinger. Hos oss finner du kunst til hjemmet ditt, til arbeidsplassen, og gaver til alle anledninger.

Vi driver også det som i dag er landsdelens største rammeverksted i topp moderne lokaler på Langnes – og har bred erfaring og kompetanse innen bevaring av kunst og bilder. Vårt motto er at ingenting er umulig – og vi har rammet inn alt fra sølvskjeer til fotballdrakter. Vi har fokus på å bevare ditt bilde/objekt på best mulig måte, og vil til enhver tid benytte oss av de beste materialer som fins fra våre leverandører.

Velkommen til hyggelig handel hos oss!