Vinterlyd på Stortorget i Tromsø 18.mars

Et samarbeid mellom Kreftforeningen og P4

Konsertturnéen Vinterlyd er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen. Målet med turnéen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft.

For tolvte året på rad ruller turnéen nå ut på veien med blant annet Isac Elliot som en av headlinerne! I tillegg vil man også kunne oppleve Kurt Nilsen i storform og med fullt band på scenen.

– For oss som til daglig driver i underholdningsbransjen føles det ekstra meningsfullt å bidra til Krafttak mot kreft og denne viktige saken. Vinterlyd er selvfølgelig først og fremst en rullende folkefest med konsert, lek og moro, men det at vi samtidig kan sette fokus noe som berører oss alle i løpet av livet, betyr veldig mye for oss i P4, sier P4-sjef Kenneth Andresen.

Noe for enhver smak
I tillegg til Isac Elliot og Kurt Nilsen, skal en av Norges mest spilte artister, den norsk/svenske duoen Tungevaag & Raaban, Jesper Jenset, Atle og Sandra Lyng sørge for at dette blir en konsertopplevelse av de sjeldne!

– Vi er enormt stolte over det artistgalleriet vi har med oss i år. Her har vi artister for enhver smak, og vi håper på fulle torg og bøsser rundt om i landet, sier generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel.
Artister som kommer til Tromsø:
Kurt Nilsen, Jesper Jenset, ATLE, Isac Elliot, Tungevaag & Raaban, Sandra Lyng

Arrangementet starte 14:00, men konsertene starter 16:00.