Vinterlyd kommer til Tromsø 12.mars

11 år med Krafttak mot kreft-turnè

Marcus og Martinus headliner på Vinterlyd 2016!

P4 og Kreftforeningens konsertturné Vinterlyd legger nå ut på veien for ellevte år på rad med Marcus & Martinus som en av headlinerne!

De populære 14-åringene Marcus & Martinus er med for fjerde gang, og oppmerksomheten rundet tvillingene er blitt større enn noen sinne. Vinterlyd er et samarbeid mellom P4 og Kreftforeningen, og målet med turnéen er å skape oppmerksomhet om innsamlingsaksjonen Krafttak mot Kreft. Tvillingene fra Trofors synes det er flott å få være med på turnéen igjen.

Det er helt utrolig å få lov til å være med for fjerde gang og få lov til å støtte en så viktig sak som de fleste har ett forhold til. Vi er utrolig stolte av å få lov til å være headliner på Vinterlyd 2016. Håper alle møter opp og gir masse penger i bøssene, og støtter Krafttak mot Kreft, sier Marcus & Martinus

Vinterlyd har vokst seg større for hvert år, og med totalt 100 000 besøkende i fjor er dette nå blant landets aller største utendørskonserter. Arrangementet er gratis for publikum, og den 12. mars er Vinterlyd på plass i Tromsø.

I tillegg til Marcus og Martinus er det noen av landets aller mest populære artister publikum vil få oppleve under årets Vinterlyd. Til Tromsø kommer også The Main Level, Julie Bergan og Paperboys. Denne muligheten til å oppleve noen av landets mest populære artister og samtidig støtte en god sak bør du ikke gå glipp av. Paperboysvokalist Øyvind «Vinni» Saukvik synes det er flott å få være med på en turné som har som mål å samle inn penger til en så viktig sak.

Det er over fem år siden vi har gjort en Paperboyskonsert, og forrige gang vi slapp skive hadde vi også gleden av å være med på Vinterlydturné, sier Vinni. Han mener timingen ikke kunne ha vært bedre.  Vi gleder oss veldig til å være med P4 og Kreftforeningen på tur igjen, og ser frem til å presentere de nye låtene for publikum. Det er en glede å kunne gjøre en innsats sammen med resten av artistene på Vinterlyd, avslutter Vinni.

Vi er superstolte over det artistgalleriet vi har med oss i år. Vi kommer til å nå ut til langt flere, samle langt flere og enda flere vil kunne bli med på dette krafttaket mot kreft, sier generalsekretær i Kreftforeningen Anne Lise Ryel.

Arrangementet starter 13:00, mens konserten starter 15:00.