Verdens Beste Familiedag

TIFF viser Karsten og Petra på vinterferie på utekinoen på Stortorget.

Lørdag 21. Januar inviterer TIFF til Verdens Beste familiedag på utekinoen på Torget. Det blir idyllisk vinterstemning med den herlige familiefilmen KARSTEN OG PETRA PÅ VINTERFERIE.

Arrangementet vil bli en fantastisk markering av soldagen med musikk fra filmene, snøaktiviteter på torget, gratis solboller fra Coop nord, varm toddy fra Kaffebønna og en nydelig langfilm om vennskap og familie.

I Karsten og Petra på vinterferie reiser de to bestevennene på hyttetur med Esther og morfar. Kosedyrene Frøken Kanin og Løveungen er selvfølgelig med. I ei hel uke skal de gå masse på ski og øve seg på å stå i nedoverbakke. Men Karsten er ikke så flink til å gå på ski og synes at bakken er litt skummel. I nabohytta bor Petter, han er både tøff og flink til å stå på ski. Karsten tror at Petra er mer opptatt av Petter enn av ham og bestemmer seg for å delta i et hopprenn - for å vise Petra at han er like flink som Petter.

TIFF inviterer til en idyllisk dag med musikk fra filmene, snøaktiviteter på torget, gratis solboller fra Coop nord, varm toddy fra Kaffebønna og en nydelig langfilm om vennskap og familie.

Om filmen:

KARSTEN OG PETRA PÅ VINTERFERIE

Regi: Arne Lindtner Næss

Manus: Aleksander Eik

Med: Nora Amundsen, Elias Søvold-Simonsen, Hilde Louise Asbjørnsen, Thorbjørn Harr, Markus Tønseth, Janne Formoe, Tone Johnsen, Hilde Lyrån, Ivar Nørve

Norge 2014