Vårfest i Tromsø sentrum

Lørdag 23. april er det årets første sentrumsdag

Det vil være en rekke aktiviteter i sentrum på lørdag - og vi håper mange tar turen til sentrum for en hyggelig lørdagshandel. 

Kortreist mat og blomster på Stortorget
Bondens Marked vil være på Stortorget. Her får du kjøpt kortreist mat rett fra produsent. Nygård Hagebruk veileder deg på hvordan du skal så for å få best mulig resultat. Det deles ut frøposer med basilikum så langt lager rekker.

Emmas Under spiser du deilig 2-retters vårmeny til kun 250 kr.

For de minste
På Strandtorget  vil det være Hoppeslott som barna kan leke i, og hos Ark Tromsø får du 50% rabatt på puslespill og leker. Høytlesning for de små fra vårens nyheter kl 12.00 (for barn 3-5 år) og kl 13.00 (for barn 5-8 år) På Hålogaland Teater spiller Billig Brus klokken 12:00.  Tromsø Bibliotek inviterer til litterær familiequiz på Verdens bokdag lørdag 23. april kl. 14.00! Ta med store og små, venner og naboer og meld på et familielag. Det blir en artig og uhøytidelig quiz med fokus på barne- og ungdomslitteratur. Fine premier! 

Gjør et Bruktfunn
På Veita senteret er det Bruktbørs med 50 utstillere. Takkedag på Fretex med posesalg på bøker og 30% på klær. Besøk av forfatter Emile Endresen og boksignering. 

Kunst i sentrum
Miniutstilling i vårens tegn hos Krane Galleri med Gro Mukta Holter og Trine Lindheim. Sommerfuglen er fremtredende hos begge kunstnerne På Krane Galleri skal det spire og gro og blafre på vegg og bord på lørdag 23. april.Galleri NORD har vårutstilling og viser et mangfold av kunst. Vi feirer våren med 15 % Rabatt på all innramming denne dagen. Kunstnere vil være tilstede å male i galleriet. G serverer kaffe, kaker og gode brødskiver fra klokken 10:00. Månedens utstilling er av Olav Harald Ulstein. På Kiil Tromsø har vi besøk av kunstner Anne Kristine Torsby,

Gjør en god handel!
PM har 25% på hele butikken
Bundingen Småvaren har 20% rabatt på alt garn, og  halv pris på smykker fra Snella & Petronella. Moods of Norway har vårlig dresskampanje med valgfri jakke + bukse + skjorte/vest kr. 3999,- 
Bertoni Nerstranda har dresspakker fra kr. 2299,-
Konkurranser, lett servering og spesialpriser på parfymen Glamour Riviera på Randi Parfymeri. På Winterwold  kan du treffe representant til  Maria Black med kolleksjonen fra kl.12:00. På Bokhuset Libris får du preget navn i gull på bibler til konfirmanten. Nikita Storgata har 30% på alle produkter og 50% på Feel Colourful fargebehandling.

Ludwig Mack Brygghus kjører to omvisninger lørdag 23. april. Den første starter kl 13.30 og vil kun være på norsk. Den andre starter kl 15.00 og vil være på både norsk og engelsk. Bli med på en innholdsrik omvisning i Macks historiske lokaler og få en spennende bryggeriopplevelse. Omvisningen starter i Kjeller 5. Turen fortsetter inn i Kjeller 4 for filmvisning, deretter går vi videre i de gamle ølkjellerne fra 1877, hvor dere får et innblikk i Macks fargerike historie. Turen fortsetter til vårt moderne mikrobryggeri.
Pris pr person: 170,- (60 min)

Graff Bryggehus er det Growler Fill mellom kl. 14:00 og 17:00

Kultur
Vårscenefest starter mandag 25. april, og på lørdag kan du gjøre et dypdykk i programmet. Ta turen til Rakettkiosken for ei anbefaling påhva du bør se - og kjøp av billetter.
På Hålogaland Teater er det åpen prøve på Vestregata og Billig Brus spiller klokken 12:00. På Verdensteateret Kino vises filmene Døden er et kjærtegn  kl. 15:00, Carol kl. 17:00 og El Clasico kl. 19:30