Valentines Day

14.februar står i kjærlighetens tegn. Her er tips til gaver til din kjære

 


1. Fyll opp en konfekteske med favoritt konfektbiter til din elskede. En klassiker som aldri slår feil. Godbitene finner du på Sweetheart i Storgata, i ulike prisklasser.
2. Kjøp en flott blomsterbukett til din utkårede. De fineste bukettene får du på Sonjas Blomster eller Mestergrønn på Nerstranda.
3. Hva med å gi en avslappende massasje til din kjære? På essens dagspa kan du kjøpe ulike behandlinger for både han og henne. Fra kr. 490,- kr.1490,-.
4. Til kvinnen finner du de lekreste undertøy og natt-tøy på Undertøysbutikken Anne –Lise.
5. Parfyme er en flott gave til både han og henne, og på parfymeriene i sentrum finner du et stort sortiment og en betjening som gjerne hjelper til med å finne rett duft til deg.
6. De minste pakkene er kanskje de som blir aller mest verdsatt på kjærlighetsdagen. Hva med et par øredobber, eller et nytt smykke? I sentrum finnes flere gullsmedbutikker som hjelper deg til å finne rett gave til din kjære.
7. Hva er mer romantisk enn en middag for to? Nå er det Skrei på menyen flere steder, og deiligere nordnorsk mat finnes knapt. God fornøyelse!

Vi håper dette ga deg inspirasjon til å overraske din kjære med noe fint - vi håper du får en nydelig søndag sammen med noen du er glad i!