Tromsø øl og vinfestival 9. april

Smak deg gjennom helga, med god mat og drikke i sentrum

Tromsø øl og vinfestival går av stabelen 9. april. Festivalen er både en fagmesse for bransjen fredag, og en åpen festival lørdag. På selve festivalen får man oppleve en rekke av Europas beste vinprodusenter og Norges mest spennende mikrobryggerier.  Folk som kan fortelle smått og stort om vin og øl. Hvordan det lages og hvordan den smaker. Og ikke minst, i de 325 kronene du betaler, inngår 10 bonger til smaksprøver. Man har også muligheten til å kjøpe fler bonger og mat under festivalen.

Vintoget er en hyggelig spasertur der man går innom byens hyggelige serveringssteder og smaker vin. Man deles opp i grupper på 12-15 stykker og starter på Mathallen med Champagne fra Boizel og en smule orientering før man begir seg ut i Tromsøkvelden til G, Skarven, Emmas, Raketten, 4 Roser før det hele slutter på Ølhallen. Nå er det ikke sikkert at akkurat din gruppe går akkurat denne ruten, men det som er helt sikkert, på hvert sted får du smake en deilig vin.

Byens restauranter inviterer også til helt spesielle events med besøk fra noen av Europas beste produsenter. Du kan velge å spise Boizelmiddag på Mathallen akkompagnert med følge av de ulike champagnene til Champagnehuset Boizel, en Winemakers dinner med Espelt på Emmas Drømmekjøkken og Emmas Under eller spise en 5 retters meny bestående av arktiske råvarer på Skarven tilpasset portugisisk vin fra vinhuset Quinta de Rede, Duoro.  Dersom man ønsker en mer uformell aften kan man mingle på De 4 roser og smake ulike rieslinger fra Burklin Wolf.

Vi ønsker alle en fortreffelig helg i Tromsø sentrum!

Program

Bryggerimesterens lunsj
Tromsø øl og vinfestival på Ludwig Mack Bryggehus
Masterclass øl
Vintog
Winemaster Dinner Skarven
Winemakers Dinner Emmas Drømmekjøkken
Boizelmiddag på Mathallen
Vinsmaking på De 4 roser