Tromsø Design Weekend

1.-3. april på Clarion Hotel the Edge

 

Interiørdesignkjeden Kiil inviterer til Tromsø Design Weekend første helgen i april i samarbeid med Clarion Hotel the Edge. Arrangementet skal være et utstillingsvindu for møbeldesign, bil, mote, smykkedesign og sko i Tromsø.

Vi ønsker å skape en årlig designmesse i Tromsø med fokus på design og livsstil. Vi er etablert i Tromsø sentrum, og har inngått et samarbeid mellom ulike aktører for å vise frem kvalitet og god design i sentrum, sier Frank Kiil.  Det legges opp til salgsmesse og feststemning hele helgen, og messen er åpen for alle.

Det vil bli utstilling av 20 av de ypperste møbelprodusentene i Skandinavia, moteoppvisning med klær fra M.A.S og Drømmedama, smykkedesign fra Winterwold og et titalls biler fra Porche. Clarion the Edge vil servere smartfood til lunsj og  treretters middag etter moteshowet på lørdag. Det blir også fest og underholdning både fredag og lørdag.

Aktiviteter
Kiil Tromsø utfordrer også ni personer i Tromsø til å dekorere hver sin modul fra møbelprodusenten Montana. Disse skal videre auksjoneres bort til et godt formål.
Vi gleder oss til en spennende design weekend i Nordens Paris, avslutter Kiil.