Påske i Tromsø sentrum


Påskens kan nytes på mange måter - og det er ikke alle som drar til fjells. Velger du deg bypåske har vi noen tips til hvordan du kan nyte påsken i Tromsø sentrum.

Start dagen med en god frokost!
Unn deg selv en deilig påskefrokost på en av byens hoteller. Scandic Ishavshotell er ved flere anledninger kåret til å ha Norges beste frokost buffet, og her går du garantert mett fra bordet.

Ta en spasertur langs kaiene i Tromsø, og gå ut på jeteen for nydelig utsikt over sentrum. Blir du kaffetørst har Helmersen åpent hele påsken, og du kan nyte kaffen både inne og ute. Visste du forresten at du kan booke en kokk hjem for å tilberede mat for deg og vennene dine fra samme sted?

Lenge siden du har vært på museet?
Polaria kan du se på akvarier med sel, fisk og sjødyr fra arktiske områder. Ikke gå glipp av foringa av selene, eller de fantastiske filmene som vises jevnlig.

Lunsjen inntar du på Vertshuset Skarven som har åpent alle dager i påska. Her er det fyr i peisen, og du kan du nyte enkle småretter som tang- og skalldyrsuppe eller ferske blåskjell. Drikke fra Mack Bryggeri hører selvsagt med til måltidet.

Turist i egen by
Etterpå passer det godt med spa på Vulkana. Vulkana tilbyr SPA ved kai, og 3 timers SPA turer hele påsken. Book turen din allerede idag, siden de ofte for blir fullbooket.

Etter lang tid i badestampen er det tid for mat igjen, og på Kitchen&Table på Clarion the Edge spiser du nydelig middag, der man blant annet kan velge mellom reinsdyrfilet, dagens fisk eller hamburger. En tur opp i baren i øverste etasje for å nyte utsikten er også å anbefale. 

Verdensteateret Kino får du servert to kvalitetsfilmer hver dag hele påsken. Etter filmen kan du kose deg i kafeen som har åpent ut i de sene nattetimer.

God påske!