LOVE@Bymisjonen 2017

Kirkens Bymisjon i Tromsø inviterer til festival i eget hus 9-12. februar

Artistene:
Den alltid oppegående og energiske Tor Thomassen er årets husartist. Det vil si at han dukker opp som velkomst-artist på alle konserter. Han tar oss inn i varmen, og blir festivalens gjennomgående tråd. En vert. På en måte. For de som ikke kjenner Tor husker vi han som frontfigur i bandet «Vishnu». Senere har han gjort stor suksess som frontmann og låtskriver i «The Late Great». Torsdag kveld tar han med seg venner på scenen, og det blir vakkert og uforutsigbart.
TOR THOMASSEN & VENNER/TORSDAG 9/2 klokka 19:00.
Billetter her:
https://bymisjontromso.hoopla.no/sales/3165981935

Mats Svendsen er en artist vi har sett mye til i det siste. Han kom svært langt i «THE STREAM» på TV2, og er kjent for sin svært talentfulle låtskriverkunst. Det er de «nære» ting som utspiller seg når Mats heller sukker og salt i ørene våre i en svært personlig beretning. Han er først og fremst pappa, ektemann og musiker – men lever også med en svært alvorlig hjertelidelse. Han forteller oss litt mer fra scenen.
MATS SVENDSEN/ FREDAG 10/2 klokka 19:00.
Billetter her:
https://bymisjontromso.hoopla.no/sales/2904367962

For de som ikke vet: Tobben og Ero var en norsk viseduo fra Tromsø. Duoen bestod av Torbjørn Willassen (1949–2008) og Jan Ero Olsen (1946–). I det musikalske landskapet kan Tobben og Ero karakteriseres som Norges svar på Simon og Garfunkel, mens de på den lyriske siden står i en klasse for seg. Duoen søkte til gamle mestere for å finne tekster de kunne sette melodier til, og skapte musikkhistorie med et knippe plater som alle regnes for å være norske klassikere.
Tormod Løkkemo har overtatt for Tobben, og selveste Jan Ero Olsen sitter på sin vante plass. De har med seg bassisten Bjørn Adrian Andreassen.
Velkommen til en svært sjelden opplevelse.
TORMOD og ERO - En tribute til Tobben og Ero/FREDAG 10/2 klokka 22:00 Billetter her:
https://bymisjontromso.hoopla.no/sales/2947105469

ÁGY fikk først nasjonal oppmerksomhet i slutten av 2015 når singelen hennes «Arvedávgi» ble listet på NRK P3. "Ágy fusjonerer det tradisjonelle med det moderne og treffer blink. Fargerike «Arvedávgi» (Rainbow) er nytenkende og bringer frem den varme sommerfølelsen selv på en kald desemberdag" - NRK P3

Agnete Båtnes Braaten, som hun også heter, apellerer også til et yngre publikum. Dette publikummet kommer ikke inn på plasser der hun spiller. I samarbeide med Bymisjonen har generøse Agy bestemt at denne konserten er gratis for folk under 18.
ÁGY/ LØRDAG 11/2 klokka 19:00
Billetter her:
https://bymisjontromso.hoopla.no/sales/3491253380

THE LATE GREAT trenger ikke noen nærmere presentasjon. Etter et år med stor suksess på festival og konsertfronten etter den prisbelønte plata «Songs from the 21. century», er de nå klare for Bymisjonsfestival. THE LATE GREAT trekker alltid fulle hus, så her bør du være rask å skaffe deg 1 av de kun 90 billettene som er lagt ut for salg. Bandet frontes av festivalartist Tor Thomassen, og han har med seg a-laget av nordnorske musikere.

THE LATE GREAT/ LØRDAG 11/2 klokka 22:00
Billetter her:
https://bymisjontromso.hoopla.no/sales/2392937948

THE NORTH COUNTRY FAIR er en konsertarrangør som presenterer singer/songwriters og band innenfor folk, Americana og countryrock på ulike scener i Tromsø. Nå stiller de for Bymisjonen med:

Bad County Officials: Musikken til Bad County Officials er soundtracket til den nordnorske roadtrip-filmen Clint Eastwood aldri lagde. Bad County Officials har noe å fortelle, og gjør dette elegant og uanstrengt når melankolske tekster møter en slående meloditeft og lengselsfull tristesse.

Rune Simonsen (Mount Washington): Mount Washington's Låtskriver og frontmann Rune Simonsen er tilbake i Tromsø etter noen år i Berlin. Etter fire plater, en soloplate og stor turneaktivitet i Europa er nå Mount Washington klare med sin femte fullengder. Den ferske og flotte singelen 'Ocean To Ocean' legger lista høyt for det kommende albumet.

Espen Jenssen: Espen Jenssen er et relativt ferskt tilskudd på singer/songwriter fronten i byen og har foreløpig ingen utgivelser og vise til. Men etter noen fine opptredener med kassegitaren, munnspill og lovende låter blir det spennende å følge denne mannen videre. TNCF gleder oss til å presentere han til folket.

TNCF/SØNDAG 12/2 klokka 19:00
Billetter her:
https://bymisjontromso.hoopla.no/sales/2676389617