Den store kinodagen

Halv pris på alle kinobilletter lørdag 5.november!

Som alltid feirer vi den STORE kinodagen første lørdag i november med halv pris på alle visningene, og i tillegg forsøker vi å gjenskape suksessen fra i fjor med natt-maraton fra fredagskvelden til lørdags morgen.

Den STORE Kinodagen er for mange en tradisjon som alltid har vært der, og tradisjon tro vil vi fylle dagen med kinoforestillinger til halv pris. På dagtid vil alle salene benyttes for å kjøre et bredt spekter av barne- og familiefilmer i tillegg til andre populære aktuelle titler. Vi vil også kjøre visninger av filmer som gjennom høsten fikk kort levetid på kino grunnet lavt besøkstall, men som vi føler er av god kvalitet og ønsker å gi publikum en siste sjanse til å få med seg. På kvelden vil kinogjengere kunne benytte seg av tilbudet på hele vårt ordinære kinoprogram. Gjennom hele dagen vil kinoen ha en rekke populære aktiviteter og konkurranser.

Natt til Den STORE Kinodagen har også blitt en tradisjon. I fjor tilbragte hele 416 personer natta på kinoen for å se forskjellige filmserier. Også i år setter vi opp en rekke filmserier som vises som maraton fra fredags kveld til lørdags morgen. Kiosk og kafe vil være åpen natta rundt slik at våre gjester kan få kjøpt mat og drikke underveis. Prisen på maraton vil ligge på 200,- for hele filmserien! Vi oppfordrer naturligvis flest mulig til å gjøre litt ekstra ut av denne unike eventen, og komme i kostymer eller lignende.

Program: Billettene er lagt ut for salg på fokus.aurorakino.no