Barnebok og teaterforestilling Tom Roger og Rakettkiosken

Nå kan du være med på juleteaterforestillingen utenfor Raketten i Tromsø sentrum

Rakettkiosken er et av Tromsøs eldste bygg og har en sterk og spennende historie. Den er godt forankret i Tromsøværingers hjerte og fungerer som et lite, men viktig landemerke plassert midt i hjertet av Tromsø. Bygget har til tider ligget brakk og nedslitt og da Raketten AS ble stiftet i mai 2014 var dette med den intensjonen om å blåse nytt liv inn i Rakettkiosken og samtidig skape en pulserende kulturinstitusjon i sentrum med lokal mat og lokale samarbeidspartnere.

For et år siden ga Raketten ut en barnebok om Tom Roger og Rakettkiosken. Rakettkiosken er selvfølgelig en levende rakett som reiser ut til verdensrommet om natten sammen med bestevennen sin Tom Roger. Historien ble godt mottatt av publikum og spesielt artig er det når barna kommer springende bort til kiosken for å kjenne om den er varm etter nattens kjøretur. Det er viktig med lokale historier fra vår egen by som kan fortelle oss noe om hvem vi er og hvor vi kommer i fra. I november 2015 kom den andre boka om Tom Roger og Rakettkiosken ut, en julefortelling om en nisse fra Lyngen som kommer ridende til Rakettkiosken på en liten mus. Nissen trenger hjelp fordi reinsdyrene er kidnappet ute i verdensrommet og Raketten og Tom Roger må reise ut for å redde dem hjem før julaften.

Vi ønsker å skape flere gode opplevelser i sentrum og inviterer derfor byens barn til gratis juleteaterforestilling utenfor Raketten i desember. Forestillingen er sponset av Tromsø kommune og Sparebanken.

Forfatter: Rebekka Brox Liabø
Skuespiller: Alexander Rindestu

Torsdag 3.des Kl.1700
Lørdag 5.des Kl.1300
Søndag 6.des Kl 1300
Torsdag 10.des Kl.1700
Lørsdag 12.des Kl.1500
Søndag 13.des Kl 1300
Torsdag 17.des Kl.1700
Lørdag 19.des Kl.1300
Søndag 20.des Kl.1300