Bokhandlerens beste påskekrimtips

Påsken er like om hjørnet, og like viktig som appelsiner, kvikklunsj og lange skiturer for å oppnå den gode påskestemningen, er påskekrimmen. Martin Antonsen på bokhuset Libris gir ekspert-tips til 4 bøker som garantert gir deg en spennende leseopplevelse.

Pierre Lemaitre: ”Irene”
Fra forfatteren av bestselgeren ”Alex”. Korte kapitler som driver handlingen fram i stort tempo. En mørk og makaber fortelling som ikke er for sarte sjeler.

Stefan Ahnhem: ”Offer uten ansikt”
En skikkelig pageturner som holder spenningen gjennom hele boka. Denne må leses! Nå har forfatteren nettopp utgitt bok 2, ”Den niende graven”, og han leverer til gull i den boken også.

Michael Hjorth og Hans Rosenfeldt: ”Ikke bestått”
Rosenfeldt er mannen bak TV-serien ”Broen”, og sammen med Hjorth leverer han krim på øverste nivå. Snart solgt over 60 000 i Norge. For de som liker å følge utviklingen til hovedpersonene, så bør man begynne med bok 1 ”Mannen som ikke var morder”.

Og har man lyst å lese krim som er lagt til Nord-Norge bør man velge ”Jeg skal savne deg” av Heine Bakkeid. Bakkeid er fra Gratangen.De ansatte på bokhuset Libris har selvfølgelig også lest denne boken og tror alle som liker Nesbø-krim vil like denne. En bonus er at mesteparten av handlingen er lagt til en bygd i utkanten av Tromsø, og både Troms politikammer og UNN besøkes i boka.