Emmas Drømmekjøkken

Høsten 1998 åpnet Emmas Drømmekjøkken. Anne Brit Andreassen er gründeren bak restauranten og har mange års erfaring i bransjen.

Restauranten Emmas Drømmekjøkken ble fra starten av et meget anerkjent spisested både lokalt, nasjonalt og internasjonalt.

Sensommeren 2008 åpnet Emmas UNDER på gateplanet. Et lite «under» skjedde, og ble raskt et populært og upretensiøst spisested for både lunsj og middag. Nå er det matopplevelsen som er hovedfokus i alle 3 etasjene.

Emmas Drømmekjøkken og Emmas UNDER holder til midt i Tromsø sentrum, i en vakker rødmalt bygning vis-à-vis Domkirken. Huset rommer tre etasjer der hver etasje har sin unike atmosfære og stil, men maten er den samme.

Ekte og ærlig mat med fisk i fokus

Emma er vel bevandret i den store franske mattradisjonen, og merker seg trender og moter innen kokkekunsten. Hun har sans for gode ideer fra verdenskjøkkenet. Tross dette setter hun størst pris på det som nordpå heter skikkelig mat. Mat som er laget av lokale råvarer, slik våre mødre og bestemødre lagde det.

Boknafisk av skrei og fiskegrateng er to autentiske nordnorske retter som ikke tas av menyen selv om man endrer andre sesongbaserte retter minst 5-6 ganger per år. Ekthet og ærlighet er andre stikkord for den gode opplevelsen hos oss.