Hennes Boutique

Hennes Boutique er en spennende motebutikk i Tromsø sentrum. Hos oss finner du de klassiske basisplaggene som bygger grunnlaget for en smart garderobe, pluss trendy moteplagg og unike antrekk for spesielle anledninger. Vi hjelper deg å sette sammen lekre og praktiske antrekk til jobb, bybruk og spesielle anledninger.

Hennes Boutique setter alltid kunden i fokus. Vi vil at alle kunder skal føle seg spesiell og verdsatt. I butikken vil du møte dyktige ansatte med gode kunnskaper om våre merker og trendene i markedet. Vi fører en rekke anerkjente merker, fra str 36 - 50, og legger vekt på god kvalitet til overkommelige priser. Hennes Boutique ble etablert i 1968 og er en frittstående familiebedrift uten tilknytning til kjeder.

Hver sesong fylles butikken opp av tidsriktig og trendy moteklær, i kombinasjon med det enkle og klassiske. Ved å registrere deg i vår kundeklubb får du eksklusive tilbud og informasjon om nyheter. Lik oss på Facebook og del gjerne siden med venner - der legger vi ofte ut bilder og info på nyheter som er kommet i butikken.

Hennes Boutique har tilgang til syerske slik at du får sydd ut/inn og lagt opp plagg etter eget ønske. Velkommen innom!