Mathallen Tromsø

MATHALLEN RESTAURANT

Mathallen restaurant styres av kjøkkensjef Gunnar Jensen, vinner av Det norske måltid 2012 og Ingridprisen 2015, tidligere sjef på Skarven Kulinariske Teater og ettertraktet gjestekokk for både regjeringsmiddager og når det beste av norsk mat skal presenteres i det store utland. I Mathallen får han fritt spillerom, og hans kyndige behandling av lokalt råstoff og lekne tilnærming til smaker, vil garantert gi deg nye og store matopplevelser.

Den gode restaurantopplevelsen
Når restaurantkvelden starter, er det bare å overlate alt til vårt kyndige kjøkken. Den fulle menyen gir en helhetlig kulinarisk opplevelse, med utsøkte smaker i tilpassede porsjoner. Man får også med mye av dette på vår enklere 5retters meny. Til dette kan vi også foreslå drikke som balanserer og hever hele matopplevelsen enda noen hakk. Spesielle ønsker og behov innfries så lang det er mulig.

Spesielt gluten unngår vi enkelt uten å komprimere på den kulinariske opplevelsen.